טלפון: 050-2012501 , אימייל: kochasco@gmail.com
קוצ'אסקו – אומנות הקפה
  • חנות הקפה
  • למה אנחנו
  • מדריך קפה
  • צור קשר
  • החשבון שלי
  • תנאי שימוש
  • הצהרת נגישות
  • 0 פריטים₪0.00
  • חנות הקפה
  • למה אנחנו
  • מדריך קפה
  • צור קשר
  • החשבון שלי
  • תנאי שימוש
  • הצהרת נגישות
קוצ'אסקו – אומנות הקפה
  • חנות הקפה
  • למה אנחנו
  • מדריך קפה
  • צור קשר
  • החשבון שלי
  • תנאי שימוש
  • הצהרת נגישות
  • 0 פריטים₪0.00
  • חנות הקפה
  • למה אנחנו
  • מדריך קפה
  • צור קשר
  • החשבון שלי
  • תנאי שימוש
  • הצהרת נגישות
ראשי » מדריך קפה » קפה שחור בפינג'אן – מדריך עם תמונות

קפה שחור בפינג'אן – מדריך עם תמונות

24/01/2017 11:20 5 תגובות kochasco
קפה שחור, בין אם בפינג'אן ובין אם ישירות בכוס, היא אחת הדרכים החסכוניות והזולות שיש לצריכת קפה. חלק מהאנשים סבורים כי מדובר בשיטה נחותה אשר לא ממצה את הקפה באופן אידיאלי, כמו באספרסו לדוגמה ונעלבים אפילו כשמציעים להם לשתות קפה שחור. אם אתם אנשים כאלה, אני לא יודע איך הגעתם לכאן, אל תכנסו לפניקה, לנשום עמוק, לחצו כאן כדי לעבור למאמר על אספרסו.

עלות מול תועלת

בהכנת קפה שחור, אין צורך כמעט בציוד ולא צריך להשקיע אלפי שקלים בקניית מכונת קפה כזו או אחרת, והקפה בדרך כלל זול באופן ניכר מתערובות קפה אחרות מאחר ומשתמשים בזני קפה יותר זולים, אולם יש לקחת בחשבון כי היתרונות הבריאותיים של קפה שכולם מדברים עליהם, הולכים מעט לאיבוד בשיטת הכנה זו מאחר ובדרך כלל מדובר בקפה שקלוי כהה יותר.

מדריך הכנת קפה שחור עם תמונות

כדי להשיג את התוצאה הטובה ביותר, יש לעקוב אחרי השלבים הבאים: 1. למלא את הפנג'אן במים פושרים. כן, קראתם נכון, פושרים ולא מים רותחים או חמים. קפה שחור ופינג'אן בטרם תחילת תהליך ההכנה 2. יש להוסיף את הקפה בכמות הרצויה ( הסטנדרט המקובל הוא כפית גדושה על כל כוס קטנה של מים) לפי הטעם, אני אוהב לשתות קפה שחור חזק לכן אני שם קצת יותר קפה. קפה שחור השלב הראשון - הוספת הקפה לתוך הפינג'אן 3. יש לערבב מעט ולשים את הפינג'אן על אש גבוהה ( הקפה צף למעלה ). קפה שחור תהליך הבישול, בועות אוויר מתחילות לבצבץ 4. מומלץ לא לערבב במהלך ההכנה, יש להמתין בסבלנות עד שהקפה מתחיל לעלות. קפה שחור, הקצף מתחיל לעלות 5. רגע לפני שהקפה גולש, יש להוריד מהאש, אין לבשל את הקפה יתר על המידה. אני יודע שאנשים אוהבים לבשל ולבשל עד שאין יותר קצף, אבל פעולה זו שורפת את הקפה ופוגעת ביתרונות של הקפה ובטעם. קפה שחור, רגע לפני שגולש 6. להמתין מספר שניות ולהוסיף סוכר לפי הטעם, הוספת סוכר לפני בישול הקפה שורפת את הסוכר ומוסיף טעם לא נעים לקפה . קפה שחור, מורידים מהאש 7. לתת לקפה כשתיים שלוש דקות לשקוע (או במילים אחרות: לנוח) ולהגיש בכוסות קטנות או בכוסות לבחירתכם. קפה שחור, מזיגה לכוסות 8. כל כוס אמורה לקבל מנת קצף. 9. שיהיה לבריאות. בברכה, קוצ'אסקו – אומנות הקפה

שתף

אהבתי

אהבתי טוען...

קשור

epv kafe קפה שחור קפה שחור בפינג'אן קפה שחור חזק
« הקודם
הבא »
5 תגובות
  1. משתמש אנונימי (לא מזוהה) 09/07/2021 בשעה 15:01 הגב

    איכן ניתן לקנות כלי להכנת קפה שחור באינדוקציה

השארת תגובה

ביטול

  • Checkout
  • בית קלייה בוטיק | פולי קפה קלויים | פולי קפה ירוק | מוצרי קפה
  • החשבון שלי
  • הצהרת נגישות
  • חנות הקפה
  • למה אנחנו
  • מדריך קפה
  • סל הקניות
  • צור קשר
  • קצת עלינו
  • תנאי שימוש
  • מקינטה – מכונת קפה קטנה ושובבה
  • קפה שחור בפינג'אן – מדריך עם תמונות
  • קפה הפוך, קפוצ'ינו וכל מה שביניהם
  • שדרוג הקפה של הבוקר – 5 טיפים
  • אספרסו – הקפה האולטימטיבי
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
%d
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס