טלפון: 04-6766827 , אימייל: kochasco@gmail.com
קוצ'אסקו – אומנות הקפה
  • חנות הקפה
  • קצת עלינו
  • למה אנחנו
  • מדריך קפה
  • צור קשר
  • החשבון שלי
  • תנאי שימוש
  • 0 פריטים₪0.00
  • חנות הקפה
  • קצת עלינו
  • למה אנחנו
  • מדריך קפה
  • צור קשר
  • החשבון שלי
  • תנאי שימוש
קוצ'אסקו – אומנות הקפה
  • חנות הקפה
  • קצת עלינו
  • למה אנחנו
  • מדריך קפה
  • צור קשר
  • החשבון שלי
  • תנאי שימוש
  • 0 פריטים₪0.00
  • חנות הקפה
  • קצת עלינו
  • למה אנחנו
  • מדריך קפה
  • צור קשר
  • החשבון שלי
  • תנאי שימוש
ראשי » מדריך קפה » שדרוג הקפה של הבוקר – 5 טיפים

שדרוג הקפה של הבוקר – 5 טיפים

מרץ 6, 2016 9:09 am 4 תגובות kochasco

יש אנשים ששותים קפה בבוקר כדי להתעורר, אני לעומת זאת, מתעורר בבוקר כדי לשתות קפה. עד כדי כך אני אוהב קפה.
אני קם בבוקר ומיד מתחיל במלאכת הכנת הקפה באהבה רבה. אני תמיד מחפש דרכים חדשות להכין קפה, תמיד מנסה תערובות חדשות ושיטות שונות. החיים שלי סובבים סביב קפה.
לא משנה איך אתם שותים את הקפה של הבוקר, בוץ, שחור בפינג’אן, עם הל או בלי, אספרסו , קפוצ’ינו, לאטה אמריקנו או מקיאטו – יש מה לעשות כדי לשפר.
לפני שתמשיכו לקרוא, אני רוצה לתת לכם אזהרה קטנה: אחרי שתיישמו את הטיפים ותתחילו לשתות קפה באמת משובח אתם תהיו בבעיה כי כבר לא תוכלו לשתות קפה גרוע, אז תמיד תיקחו בחשבון שכשאתם יוצאים מהבית, לא בכל מקום תמצאו קפה טוב.


 

קפה זורח בבוקר
מצאו קפה על פני מאדים?

 

שדרוג הקפה בקלות רבה

הנה 5 טיפים לשדרוג הקפה של הבוקר:

1. בחרו קפה איכותי. איכות הקפה של הבוקר מן הסתם מתחילה באיכות פולי הקפה. מצאו לכם בית קליה קרוב לבית או שעושים משלוחים (רמז רמז) והתנסו בכמה סוגי קפה.
אל תהיו מקובעים לדרך בה אתם רגילים לשתות את הקפה, אתם תופתעו לגלות עד כמה טעמים שונים מפיקות שיטות הכנה שונות.

2. השקיעו במטחנה טובה. שימו לב, טובה לאו דווקא משמעותה יקרה. ניתן להשיג מטחנות ידניות טובות במחיר טוב.
ברגע שתתרגלו לשתות קפה שזה עתה נטחן, יהיה קשה לשתות קפה טחון ששכב כמה חודשים על המדף בסופר.


 

מטחנה ידנית
אפשר גם לטחון ידנית

 

3. שימו לב שהקפה שאתם קונים ארוז בשקית עם שסתום חד כיווני.
בתי קלייה שמשתמשים באריזות עם שסתום בדרך כלל אורזים את הקפה מיד עם קלייתו, מה ששומר על טריות הקפה לאורך זמן.


 

שדרוג הקפה - אריזה עם שסתום
לנשום עמוק.. ולשחרר

 

 

הסעיף הבא מיועד לאנשים בעלי מכונות אספרסו ביתיות.
4. בדרך כלל, מכונות אספרסו ביתיות מגיעות עם ידית מותאמת שאמורה לחפות על הטעויות של המשתמש המצוי ולספק כוס קפה “סקסית” עם קרמה עשירה.
הבעיה עם הקרמה הזו היא שהיא מזוייפת ומוסיפה טעם מריר לקפה.
היא נוצרת הודות לגומי/פלסטיק שמוסיפים לידית אשר לוחץ את הקפה בדרכו לכוס ומייצר קרמה.
בדרך כלל ניתן להסיר את הגומי/פלסטיק בקלות יחסית, אך יש לשים לב שהטחינה והדחיסה של הקפה צריכים להיות מדוייקים. ברגע שמסירים את הגומי הטעם האמיתי של הקפה מתגלה, והוא מופלא.
5. הכינו קפה באהבה. למדו להכין את הקפה שלכם בדרך הכי טובה שיש. יש מספיק מדריכים ברשת להכנת כל סוגי הקפה בצורה הטובה ביותר. לא יזיק להציץ בכמה מדריכים כאלו.

 

בברכה,
קוצ’אסקו – אומנות הקפה.

epv kafe אספרסו טיפים לקפה טוב מכונת קפה פולי קפה
« הקודם
הבא »
4 תגובות
  1. db31 אפריל 2, 2018 בשעה 12:55 am הגב

    הזמנה שנייה שלי. קפה מעולה למקינטה , שירות טוב עד הבית. מחיר סביר..

    • kochasco מאי 14, 2018 בשעה 4:51 pm הגב

      אהלן db31,
      תודה על התגובה. שמחים שהקפה מוצא חן בעיניך 🙂

  2. dryifatp מאי 18, 2018 בשעה 3:48 pm הגב

    קפה מעולה, שירות מצוין, אנשים נחמדים, מאירי פנים בכל פנייה אליהם.

    המשלוח הגיע טרי ומהר.

    • kochasco מאי 18, 2018 בשעה 4:59 pm הגב

      תודה רבה על התגובה. שמחים שהקפה והשירות מוצאים חן בעיניך 🙂

השארת תגובה

ביטול

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס